Manggis Untuk Masalah Resdung

Manggis Untuk Masalah Resdung

Penghidap resdung bergembira!

Ia telah mengambil beratus-ratus tahun untuk ini "Ratu Segala Buah" untuk menjadi terkenal dan memeluk seluruh Amerika Unites dan Eropah ... dan popularitinya merebak cepat sekali.

Mengapa?

Oleh kerana ia berfungsi!

Malah, terdapat bukti bahawa manggis untuk masalah resdung adalah semula jadi ubat jangka pendek yang amat berkesan untuk satu kali jangkitan sinus akut.

Selain itu, lebih dan jangka panjang lebih penghidap resdung kronik beralih kepada manggis.

Sebab? Ia cepat terbukti menjadi pengganti yang berkesan untuk antihistimines dan kortikosteroid banyak pesakit sinus kronik terpaksa bergantung kepada.

Kami menggesa anda untuk cuba dan lihat sendiri.

Kedua-dua jus manggis dan ekstrak serbuk adalah mudah didapati dari kedai-kedai makanan kesihatan yang lebih baik dan juga dalam talian. Apatah lagi, ia tidak kira sama ada anda lebih suka jus atau ekstrak serbuk, kerana mereka sama-sama berkesan sebagai ubat sinus semula jadi.

Buah-buahan keseluruhan juga disediakan, dengan cara itu. Walau bagaimanapun, anda mungkin perlu pergi pada memburu harta tempatan untuk mencari pembekalan.

Minum seberapa banyak yang anda suka, tidak ada kesan sampingan yang berbahaya. Walau bagaimanapun 1-2 auns diambil setiap hari adalah semua yang anda perlukan untuk terapi penyelenggaraan. Jika dan apabila anda berasa dan serangan menghampiri atau jika anda menangkap sejuk, hanya dua kali ganda dos dan tunggu kesan akan terjadi.

Apakah Manggis?

Manggis (Garcinia mangostana) bukan mangga. Ia adalah buah-buahan asli eksotik ke Asia Tenggara. Ia adalah merah ungu apabila masak, dan kira-kira saiz oren sederhana atau epal. Ia mempunyai kulit luar yang keras sama dalam tekstur untuk delima. Buah dalaman terdiri daripada enam atau tujuh putih, bahagian berbentuk baji terang lazat.

Buah dalaman adalah manis, berkrim dan mempunyai tang sitrus dengan sedikit rasa pic. Ramai menyatakan ia menjadi buah-buahan yang terbaik merasa di Bumi, namun itu sendiri mungkin ciri yang penting-kurangnya Buah Super ini.

Mengapa Manggis Jadi Penting?

Terdapat beberapa faktor yang menjadikan buah eksotik ini ubat alam semulajadi yang menakjubkan:

Kedua-dua buah-buahan dalam dan kulit luar yang dikemas choc penuh dengan antioksidan yang kuat, polifenol, dan Xanthones, bersama-sama dengan pelbagai nutrien penting yang lain.
Setakat ini, 40 daripada kira-kira 200 antioksidan yang berlaku secara semula jadi yang diketahui oleh manusia telah dikenal pasti dalam manggis. Ini berlaku dalam kedua-dua kulit dan buah-buahan.
Pengambilan telah ditunjukkan untuk menguatkan sistem imun.
Manggis mempunyai ciri-ciri anti-radang dan anti-kulat yang menakjubkan.
Ia juga mempunyai ciri-ciri antibakteria yang kuat dan sifat antivirus.
Komersial jus manggis ada, buah-buahan keseluruhan, dan ekstrak serbuk semua menghalang pembebasan histamin. Ini menjadikan ia senjata yang luar biasa dalam memerangi alahan, demam alergi dan masalah sinus.
Manggis telah digunakan di seluruh Timur selama berabad-abad sebagai ubat untuk kanser, jerawat, kemurungan, kebimbangan, disentri, sakit sendi, sinus, selesema dan hanya kira-kira apa-apa penyakit lain yang anda sedang mengambil berat untuk menyebut.
Di India, Thailand dan China, ekstrak kulit digunakan untuk rawatan anti-mikrob dan anti-parasit untuk disentri dan cirit-birit berjangkit. Di samping itu, kualiti yang astringen manggis kita membantu mengelakkan dehidrasi dan kehilangan nutrisi penting akibat maladies ini.
Manggis adalah penambah mood semula jadi dan menggalakkan perasaan berkekalan kesejahteraan.
Ramai yang mengatakan ia mempunyai cemerlang ciri-ciri anti-penuaan.
Tiada kesan sampingan yang berbahaya yang dikaitkan dengan penggunaan manggis.
Senarai ini berterusan dan pada ...
Cuba manggis. Gunakan. Menerimanya. Anda tidak akan kehilangan apa dan banyak untuk mendapatkan.

Anda akan menjimatkan satu tan wang dalam jangka masa panjang. Apa yang lebih penting, anda akan berhenti mencemari badan anda dengan kesan sampingan yang berbahaya bahan kimia, semburan hidung dan kortikosteroid.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar